CIRCUIT TRAIL

MONTSANT 100%

Sortim de La Morera de Montsant per la Ruta dels Cartoixants on creuarem el Celler Joan Ametller, tornarem agafar el sender direcció Cornudella i a la cruïlla del GR anirem cap a Sant Joan Petit.
Una vegada arribem a la pista que puja cap a l'ermita, agafarem un senderó que puja tot recte fins el primer avituallament (AV1) i Sant Joan de Codolar.


En el AV1 es divideixen Trail i Caminada, en el cas del Trail continua direcció Albarca pel Camí de la Llisera, un sender on la pedra agafar colors molt variats (groc, rosa, gris...).

Quan arribem a Albarca, trenquem a l'esquerra per agafar el GR que puja pel Gran Grau fins a el Pla de la Corbatera on trobarem el segón i últim avituallament (AV2), agafeu forces perque fins a meta no hi ha res més.

Del AV2 queda just 1K per coronar la Roca Corbatera el sostre del Parc Natural Serra de Montsant (1163,1m), una vegada fem cim continuem per la Serra Major uns 4kms fins arribar a l'última baixada cap a meta, el Grau Espinós, aneu amb compte ja que te una part tècnica.
Ja superat l'Espinós només us queda creuar el poble fins arribar a la desitjada meta.